培训 网校 报名入口
您现在的位置:广州成考网 > 备考资料 > 高升专试题 > 2018年成人高考题库英语考试试题及答案(三)

2018年成人高考题库英语考试试题及答案(三)

更新时间:2017-12-31 来自:未知 广州成考网:资讯更全面,成考更专业

导读:2018年成人高考题库英语考试试题及答案(三)。

  I. Phonetics ( 5 points)

  Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one thatis different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

  1根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

  A.surprisedB.pleasedC.refusedD.Increased

  参考答案:D

  参考解析:

  A、B、c三项的划线部分发浊辅音[d],D项的划线部分发清辅音[t],因此选D项。

  2根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

  A.chimneyB.chalkC.changeD.School

  参考答案:D

  参考解析:

  A、B、C三项的字母组合发[t门,而D项发[k],因此选D项。

  3根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

  A.warB.farmerC.largerD.cart

  参考答案:A

  参考解析:

  A项的划线部分发[0:]或[3],而8、C、D三项划线部分发[a1],因此选A项。

  4根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

  A.dumbB.establishC.debtD.Doubtful

  参考答案:B

  参考解析:

  A、C、D三项的划线部分不发音,而B项的划线发[b],因此选8项。

  5根据读音,选择出划线部分读音不同的选项。( )

  A.cropB.hotC.properD.stomach

  参考答案:D

  参考解析:

  A、B、C三项划线部分发[3],而D项划线部分发[A],所以选D项。

  II. Vocabulary and Structure( 15 points)

  Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  6The police chief ordered that parking__________on Main Street during the rush hour.

  A.be prohibitedB.be prohibitingC.is prohibitedD.was prohibited

  参考答案:A

  参考解析:

  这道题考查虚拟语气的用法。当句中出现表示“命令、建议、要求”等含义的谓语动词时,其后的宾语从句要用虚拟语气,即“should+动词原形”,should可以省。同时,要注意这道题要用被动语态,因此为“(should)+be+过去分词”,答案为A项。

  7Somebody__________here only this morning.

  A.must beB.can beC.must have beenD.should have been

  参考答案:C

  参考解析:

  这道题考查情态动词的用法。A项中“情态动词must+动词原形”可以表示“对现在发生的事情的肯定的推测”;选项C中,“must+have+动词的过去分词”则表示“对过去发生的事情的肯定的推测”;选项D则表示“本应该做而事实上未做”的意思。结合句意,可知答案是C项。句意为:“肯定有人在今天早上到过这里。”

  8Children should be taught how to'get along with__________

  A.anotherB.otherC.othersD.any other

  参考答案:C

  参考解析:

  这道题考查易混词的用法。0ther表示“其他的”,使用时,其后接名词。other有复数形式;特指时在其前加定冠词;前面可加任何限定词以及数量词。others是other的复数形式,意思是“另外的人(物),其他的人(物)”;another表示“另外一个”,表示单数泛指的意思;any other的意思是“别的”,与所指或特指的一个或一些不同的人或者物。根据题意,可知本题应该选择C项。句意为:“孩子们应该被教会如何与他人相处。”

  9This is one of the most beautiful pictures of scenery that__________displayed here.

  A.isB.are ~.C.has beenD.have been

  参考答案:D

  参考解析:

  定语从句的先行词(pictures)是名词复数时,从句中的谓语动词用复数形式(that代表pictures)。这里时间是从过去到现在,所以应用现在完成时。D项是正确的。句意为:“这是这里展出的最漂亮的风景照之一。”

  10He had a pain__________ his back.

  A.onB.withC.inD.Onto

  参考答案:C

  参考解析:

  本题考查固定搭配。“have a pain in+部位”表示“某个部位疼痛”。

  11More__________,less speed.

  A.hurryB.rushC.quicknessD.haste

  参考答案:D

  参考解析:

  本题的题干是一个谚语More haste,less speed“欲速则不达”,空格处的词应为haste。

  (1)12In 2008,27 people were arrested because of the contaminated(有毒的)milk powder __________.

  A.incidentB.accidentC.eventD.Occurance

  参考答案:A

  参考解析:

  考查名词辨析。句意为:“在2008年,有27人因有毒奶粉事件而被捕。”incident“大事件”;accident“偶发事件”;event“项目,一般事情”;0CCUr-ance“偶发事件”。由句意可知选A项。

  13He spoke so quickly that I did not __________ what he said.

  A.catchB.acceptC.takeD.listen

  参考答案:A

  参考解析:

  A项中的catch除了有“抓住”的意思,还有“领会(意思)”的含义,其他选项均不符合句意。

  14At the bus stop__________ a soldier and two young people on their way to North Carolina.

  A.wereB.wasC.isD.sits and waits

  参考答案:A

  参考解析:

  这道题考查倒装句的用法。句首的At the bus stop为地点状语,地点状语前置,句子要倒装,即主谓倒装,因此,空格处为句子的谓语,根据句子的主语可以判定答案为A项。

  15Water is__________ hydrogen and oxygen.

  A.made upB.made up ofC.made byD.making by

  参考答案:B

  参考解析:

  这道题考查动词make的词组。makeup的意思是“化妆,捏造,虚构(故事、诗等)”;make up of的意思是“构成,组成”;made by意思是“由……制造”,用于被动语态。因此,本题应该选择B项。句意为:“水是由氢元素和氧元素组成的。”

  16Don't put off until tomorrow __________should be done today.

  A.thatB.whatC.isD.when

  参考答案:B

  参考解析:

  本题考查以what引导的名词性从句 的用法。句意为:“不要把今天该做的事情拖到明天。”

  17They talked and talked as if they __________never meet again.

  A.willB.wouldC.shouldD.shall

  参考答案:B

  参考解析:

  as if引导的从句用虚拟语气。选项B是正确的。句意为:“他们聊啊聊,好像再也见不了面似的。”

  18You cannot ignore the situation forever, one day you will have to __________the consequences of your act.

  A.look up toB.wake up toC.stand up toD.face up to

  参考答案:D

  参考解析:

  look up t0“仰望,尊敬”;wake up to“认识到”;stand up t0“忍耐,经受”;face up t0“勇敢地面对”。D项是正确的。句意为:“你不可能永远地忽视这种情形,总有一天你不得不面对你自己造成的后果。”

  19The gardener was called in to tell the'way __________the poor dog had died.

  A.!B.in thatC.whichD.by which

  参考答案:A

  参考解析:

  这道题考查定语从句的用法。空格处为要选择的关系代词,空格前为先行词way,即方式、方法,从定语从句的句意可以看出,是说狗死的方式或动因,可用in which或that(可省),故选A项。

  20Open the window, __________?

  A.do youB.don't youC.will youD.won't you

  参考答案:C

  参考解析:

  祈使句的反意疑问句,疑问部分用will you。C项是正确的。句意为:“打开窗户,好吗?”

  III. Cloze ( 30 points)

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, Cand D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

  根据下面内容,回答题:

  What is intelligence (智力)anyway? When I was in the army I 21 an intelligence test that

  all soldiers took,and, against 22 of 100, scored 160.

  I had an auto-repair man once, who, on these intelligence tests, could not 23 have scoredmore than 80.24, when anything went wrong with my car I hurried to him--and he always25 it.

  Well ,then, suppose my auto-repair man designed questions for some intelligence tests. By everyone of them I'd prove myself a 26 . In a world where I have to work with my hands,I'd do poorly.Consider my auto-repair man 27 . He had a habit of telling jokes. One time he said,"Doc,a deaf-and-dumb(聋哑) man 28 some nails. Having entered a store, he put two fingers togetheron the counter and made 29 movements with the other hand. The clerk brought him a hammer.He 30 his head and pointed to the two fingers he was hammering. The clerk brought him somenails. He picked out the right size and left. Well, Doc, the 31 man who came in was blind. He ind. He wanted scissors(~).32 do you suppose he asked for them?" 1 lifted my right hand and madescissoring movements with my first two fingers. He burst out laughing and said," Why, you fool, heused his voice and asked for them. I've been 33 that on all my customers today, but I knew 34 I'd catch you. " "Why is that?" I asked. "Because you are so goddamned educated, Doc. Iknew you couldn't be very 35 "And I have an uneasy feeling he had something there.

  21第21题应选( )

  A.failedB.wroteC.receivedD.chose

  参考答案:C

  参考解析:

  文章讲述的是怎样看待智力的问题。即以我与修车工为例谈论考试分数(理论水平)与实际操作能力的关系。我在考试中取得了160分的高分,却不能动手修理自己的汽车;面对修理工那实践性较强的趣味题目,我也闹出笑话。而修理工在考试中得不了多少分,却能迅速修理好我的汽车,并能用他那实践性较强的题目难住了我。

  从第一段第二句知“所有的士兵都参加了考试”,故可排除D项;“我得了l60分而平均分才100分”,可以排除A项。而B项搭配不对。故应选C项。

  22第22题应选( )

  A.an averageB.a totalC.an examD.a number

  参考答案:A

  参考解析:

  根据“所有的士兵都参加了考试,而我得了160分”可以推断出平均分是100分,故应选A项。

  23第23题应选( )

  A.alwaysB.possiblyC.certainlyD.Frequently

  参考答案:B

  参考解析:

  根据四个选项的含义,再结合生活常识,可以判定他只是有可能得分不会超过80分(也有可能得分超过80分),故应选B项。

  24第24题应选( )

  A.ThenB.ThusC.ThereforeD.Yet

  参考答案:D

  参考解析:

  根据前后两个句子的意义及转折关系可以判定应选D项。

  25第25题应选( )

  A.fixedB.checkedC.droveD.Changed

  参考答案:A

  参考解析:

  根据前文“车坏了,我去找他”可知是去修车,故应选A项。

  26第26题应选( )

  A.teacherB.doctorC.winnerD.fool

  参考答案:D

  参考解析:

  根据下一句话中“我会做得很差”可知在这种实践性较强的考试中我会显得像傻瓜一样,故应选D项。

  27第27题应选( )

  A.againB.as usualC.tooD.as well

  参考答案:A

  参考解析:

  上文已经提到修车工出题的事,这里再提他另外的事,故应选A项。

  28第28题应选( )

  A.boughtB.testedC.foundD.Needed

  参考答案:D

  参考解析:

  根据下文他去买钉子,可知他需要钉子,故应选D项。

  29第29题应选( )

  A.cuttingB.hammeringC.wavingD.Circling

  参考答案:B

  参考解析:

  因为钉钉子要用锤子,下文也提到售货员拿给他锤子,所以他做出的动作应该是用锤子钉钉子的动作,故应选B项。

  30第30题应选( )

  A.noddedB.raisedC.shookD.Turned

  参考答案:C

  参考解析:

  从上文可知:“他需要钉子,而售货员拿给他锤子”,他理应摇头,故应选c项。

  31第31题应选( )

  A.cleverB.otherC.rig.htD.Next

  参考答案:D

  参考解析:

  上文讲完了那个聋哑人的故事,下文又来了一个盲人,故应选D项。

  32第32题应选( )

  A.WhatB.HowC.Who 'D.Which

  参考答案:B

  参考解析:

  根据上下文语境可推出句意为:“你认为他会以何种方式来买它们呢?”how在此作状语,符合语境。

  33第33题应选( )

  A.tryingB.provingC.practicingD.examining

  参考答案:A

  参考解析:

  根据本句结构(try+sth.+on+sb.)及上下文含义,可知“他一直在所有的顾客身上试验这同一个问题”,因此应选A项。

  34第34题应选( )

  A.for sureB.at onceC.in factD.fight now

  参考答案:A

  参考解析:

  根据上文内容可知,修车工早就预料到“我”会误入歧途,因此应选A项。

  35第35题应选( )

  A.clearB.sillyC.slowD.smart参考答案:D

  参考解析:

  根据文章中心可知:我考试中理论知识还不错,但实际动手能力不是很强。因此对于这种实践性较强的问题,不会反应那么敏捷。所以应选D项。

  IV. Reading Comprehension ( 60 points)

  Directions:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by fourquestions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Chooseone best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  根据下面内容,回答题:

  This was no ordinarv class. The students who came together were all science or engineering pro-fessors at Cornell University. They had interrupted their research to accept an invitation to take partin an unusual experiment:" an interesting week of poetry. "This class was part of a study to answerthe questions:Why is science difficult for many nonscience students? What can teachers learn aboutteaching if they take a class that is not in their field?

  The students in the poetry class listened to lectures and took notes. They had reading tasks andhad to write three short papers. All students noticed one thing--the im.portance of spoken words. Inscience and engineering classes, the instructors put tables and drawings on the blackboard. But inthis poetry class, the instructors just talked. They didn't write anything on the board.

  The scientists and engineers noticed one similarity between science and poetry. In both sub-jects, students need to find layers(层次) of meaning. Some layers are simple, clear, and on the sur-face;other layers are deeper and more difficult. This search for different levels of meaning doesn'thappen much in undergraduate(本科) science classes, but it is important later, in graduate school.And it is always important in humanities(人文学科).

  Both the poetry instructors and their students learned something about teaching from this experi-ence. One poetry instructor, for example, now sees the importance of using careful, clear definitions(定义)when he explains a poem. He also plans to be more informative as he teaches. Most of thescientists agreed on several points. First, humanities classes might help science students to see patternsand decide which information is important.. Second, the poetry class was fun. One engineer decided,"We need to change the way we teach engineering to make it an enjoyable experience for students. "But perhaps the most important result of the experience was this : All of the professors began tothink about how they teach and how they can teach better.

  36What do we know about this unusual class?

  A.The teachers did lots of writing on the board.B.The teachers were invited to attend several lectures.C.The students were professors from a university.D.The students were studying science and humanities.

  参考答案:C

  参考解析:

  根据文章第一段第二句可知本题选C项。

  37The experiment was designed to find out __________ .

  A.how to teach the students in the science classB.whether poetry is difficult for science studentsC.what to be taught in the humanities classD.why many humanities students find science hard

  参考答案:D

  参考解析:

  由第一段的最后两句可知本题选D项。

  38Finding levels of meaning is__________ .

  A.important for graduate students in humanitiesB.difficult for graduate students in humanitiesC.common for undergraduate students in scienceD.easy for undergraduate students in science

  参考答案:A

  参考解析:

  由第三段的最后两句可知本题选A项。

  39What did the science professors learn after the experiment?

  A.They should change the way they teach.B.A poem could be explained in clear definitions.C.A poetry class could be more informative.D.Their teaching was an enioyable experience.

  参考答案:A

  参考解析:

  根据最后一段可知本题选A项。

  根据下面内容,回答题:

  Banks are not ordinarily prepared to pay out all accounts; they rely on depositors( 剪刀 )not todemand payment all at the same time. If depositors should come to fear that a bank is not safe, that itcannot pay off all its depositors, then that fear might cause all the depositors to appear on the sameday. If they did, the bank could not pay all accounts. However, if they did not all appear at once, thenthere would always be enough money to pay those who wanted their money when they wanted it. Mrs.Elsie Vaught has told us of a terrifying bank run that she experienced. One day in December of 1925several banks failed to open in a city where Mrs. Vaught lived. The other banks expected a run thenext day, and so the officers of the bank in which Mrs. Vanght worked as a teller had enough moneyon hand to pay off their depositors. The officers simply told the tellers to pay on demand. The nextmorning a crowd gathered in the bank and on the sidewalk outside. The length of the line made manythink that the bank cohld not possibly pay off everyone. People began to push and then to fight for places near the tellers' windows. The power of the panic atmosphere was such that two tellers, thoughthey knew that the bank was quite all right and could pay all depositors, drew their own money fromthe bank. Mrs. Vaught says that she had difficulty keeping herself from doing the same.

  40A bank run happens when __________ .

  A.a bank is closed for one or more daysB.too many depositors try to draw out their money at one timeC.there is not enough money to pay all its depositors at one timeD.tellers of a bank take their own money from the bank

  参考答案:B

  参考解析:

  文中第五句中“a terrifying bank run”的意思是“可怕的银行挤兑”,而本题的题干是问银行挤兑是在什么情况下发生,根据文章的解释,可知答案为B项。

  41The main cause of a bank run is__________ .

  A.loss of confidenceB.lack of moneyC.crowds of peopleD.inexperienced tellers

  参考答案:B

  参考解析:

  本题的题干是问“发生银行挤兑的主要原因”就是许多人都认为银行拿不出钱来,即资金缺乏。

  42Which of the following did Mrs. Vaught say?

  A.She knew that the bank was not sound.B.She feared that too many depositors drawing their money would close the bank.C.She was not able to draw out her money.D.She was tempted to draw out her money.

  参考答案:D

  参考解析:

  文章最后一句话告诉我们,“Mrs.Vaught觉得很难控制自己不去将自己的钱取出来”,因为当时的气氛非常恐慌,所以D项正确。

  43According to the passage, the actions of the depositors of Mrs. Vaught's bank were affect-ed mainly by the __________ .

  A.ease with which they could get their moneyB.confidence that Mrs. Vaught showedC.failure of several other banks to openD.confidence shown by other depositors of the bank

  参考答案:C

  参考解析:

  由文章可知“一些银行没有开门”,所以这就是为什么许多人跑到开门的银行去取钱。

  根据下面内容,回答题:

  Copernicus was born in Torun, Poland, on February 19,1473. Little is known about his early lifeexcept that his father died when he was 10. An uncle adopted him, his two sisters, and his brother.The uncle saw to it that the two boys received a good education. Copernicus went to the University ofCracow. There he studied such subjects as Latin, mathematics, and astronomy. It was probably at thattime that he changed his Polish name, Niklas Kopperuigk, to the Latin form of Nicolaus Copernicus.In 1496 Copernicus went to Italy,where he spent the next 10 years studying at various universities.In Copernicus' time people still believed that all things--the sun, the stars, and the planetsmoved around the earth. It was an old belief that few men had ever questioned. Aristotle had basedhis theory of astronomy on this belief. Because the Church had long been the center of learning, thetheory was also linked to religious beliefs.

  In 1506 Copernicus returned to his homeland. A few years later he began to work for the Church.All those years Copernicus carried on his work in astronomy. He had just the most basic equipmentand, like other scientists of his day, made observations with only his eyes. Still, using mathematics andlogic ,Copernicus worked out a different theory,which held that the planets went around the sun.

  Copernicus did not announce his ideas. He did not want to make trouble. But he could not hidethe scientific truth. So he talked about his theory with his friends, who strongly advised him to have his work published. His great book, On the Revolutions of the Heavenly Bodies, appeared at the veryend of his life. Copernicus saw the first copy on the day he died, May 24,1543.

  44From the passage we can see that astronomy is __________ .

  A.the life experience of great menB.the movement of the stars and the planets ,C.the scientific study of natural objects in spaceD.the theories developed by scientists of old times

  参考答案:C

  参考解析:

  从哥白尼学的是天文学(astron.omy),研究的是太空中的太阳、地球等可知,astronomy就是对太空中天体的研究。

  45Copernicus developed his theory __________ .

  A.using various telescopesB.based on Aristotle's beliefsC.through observations and reasoningD.under the encouragement of his friends

  参考答案:C

  参考解析:

  根据文章中第三段最后两句可知,哥白尼是通过眼睛观察以及数学和逻辑的方法来进行研究的。

  46The writer of the passage wants us to know that__________ .

  A.Copernicus did not tell about his discovery until the day of his deathB.for many years Copernicus dared to do nothing openly against the ChurchC.pushed by his friends Copernicus decided to write a book in May 1543D.shortly before he got back to Poland Copernicus started to work for the Church

  参考答案:B

  参考解析:

  根据文中第四段第一句可知,哥白尼起初没有将他的发现公布于世。

  47Copernicus had his great book published because __________ .

  A.he didn't agree with AristotleB.he could not hide the scientific truthC.he worked for the ChurchD.his friends advised him to do so

  参考答案:D

  参考解析:

  文章第四段第四句表明,哥白尼在朋友的建议下出了书。

  根据下面内容,回答题:

  In ancient times wealth was measured and exchanged in things that could be touched: food,tools, and precious metals and stones. Then the barter system was replaced by coins, which still hadreal value since they were pieces of rare metal..Coins were followed by fiat money, paper notes thathave value only because everyone agrees to accept them.

  Today electronic monetary systems are gradually being introduced that will transform money intoeven less tangible forms, reducing it to a series of "bits and bytes", or units of computerized informa-tion, going between machines at the speed of light. Already, electronic fund transfer allows money tobe instantly sent and received by different banks, companies, and countries through computers andtelecommunications devices.

  48According to the passage, which of the following was the earliest kind of exchange of wealth?

  A.Bartered goods.B.Fiat money.C.Coin currency.D.Intangible forms.

  参考答案:A

  参考解析:

  根据文中第一段第一句可知,最早的财富交换形式是物物交换。

  49The author mentions food, tools and precious metals and stones together because they are all

  A.useful itemsB.articles of valueC.difficult things to obtainD.material objects

  参考答案:D

  参考解析:

  根据文中第一段第一句中所提到的“things that could be touched...”可知,后面列举的东西都是真实可触及的物体。

  50According to the passage, coins once had real value as currency because they

  A.represented a great improvement over barterB.permitted easy transportation of wealthC.were made of precious metalsD.could become collector's items

  参考答案:C

  参考解析:

  根据文中第一段第二句中“since theywere pieces of rare metal”指出,硬币正是因为它们自身的价值因此被用作货币的。

  51Which of the following statements about computeriz monetary systems is NOT support-ed by the passage?

  A.They promote international trade.B.They allow very rapid money transfers.C.They are still limited to small transactions(交易 ).D.They are dependent on good telecommunications systems.

  参考答案:C

  参考解析:

  根据文章第二段可知,现代货币系统是电子的,快捷便利,具有相当的规模,不受地域的限制等,可知C项不正确,故选C项。

  根据下面内容,回答题:

  There has been, in history, a man who was swallowed by a whale and lived to tell the tale. Theman's name is James Bartley. The records to prove his unusual experience are in the British Admiralty.Bartley was making his first trip on the whaling ship Star of the East. Suddenly the lookoutsighted a huge sperm whale. The whalers knew it was a huge whale by the size of the spray it blewinto the air. They lowered their small boats. James.Bartley was in the first longboat. The men roweduntil they were close to the whale. A harpoon was thrown and it found its mark. It sank into thewhale's flesh. The maddened beast crashed into the boat, snapping its tail at the men and the wreck-age of their boats. When the survivors were picked up, James Bartley was missing.

  Shortly before sunset, the whale was finally captured. The sailors tied the whale's dead body tothe side of the ship. Because of the hot weather it was important that they cut up the whale rightaway. Otherwise, the meat would 'begin to rot and the oil would begin to spoil. When they got to thestomach,they felt something moving about wildly. They thought it would be a big fish still alive in-side. But when they opened the stomach they found James Bartley. After this trip, Bartley settled inEngland, and never returned to sea.

  52This passage is mainly about __________ .

  A.how to hunt whales for their oil and meatB.the hard and dangerous lives that whalers had to liveC.the duties of each man on a whaling shipD.a man who was swallowed by a whale and lived

  参考答案:D

  参考解析:

  文章讲的是一次事件,人被鲸鱼吞人肚中却活着出来了。D项是正确的。第52

  53The sailors knew that something was in the whale's stomach because __________ .

  A.they could feel it moving about wildlyB.the whale seemed very heavyC.the whale was swelling at one spotD.the captain heard Bartley yelling for help

  参考答案:A

  参考解析:

  水手们能感觉到鲸鱼的胃里有东西在动。A项是正确的。

  54James Bartley probably never went to sea again because __________ .

  A.he wanted different kinds of adventuresB.of fright and shockC.he was crippled by the whaleD.he often got seasick

  参考答案:B

  参考解析:

  最后一段说James Bartley自从这个事件后再也没有回到海上,可以推断他很害怕。其他三个选项文中都未涉及。B项是正确的。

  55The author,in telling James Bartley's story,informs us by__________ .

  A.narrating the plain factsB.referring to whaling in generalC.comparing whaling to other fishingD.dramatically telling what happened

  参考答案:D

  参考解析:

  文章讲述了事件的戏剧性过程。D项是正确的。

  V. Daily Conversation ( 15 points)

  Directions:Pick out five appropriate expressions from the eight choices below and completethe following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  根据下面内容,回答题:

  A: Jack,would you please read the letter of application I've just written. 56 I really want to getthe job.

  B:It looks fine to me. But I have one suggestion.A:Good! I'm interested in your advice.

  B: 57 You'd better include more information about your work experience.,A:Good idea,Jack. What do you think about the second part?

  B: 58

  A:You're right. I'll change it. How do you fee1 about the last part of the letter?B:Very good. 59

  A:I agree. 60 Do you think the end is all right?

  B : Oh, yes, George. But personally I believe a business letter should end with "Very truly yours", not "Sincerely".

  A : Thank you very much, Jack.

2015年成考高起点《英语》预测试题及答案(1)

  56第56题应填( )

  参考答案:D

  57第57题应填( )

  参考答案:B

  58第58题应填( )

  参考答案:C

  59第59题应填( )

  参考答案:F

  60第60题应填( )

  参考答案:A

  VI. Writing (25 points)

  Directions:For this part, you are supposed to write a composition of about 100 -120 wordsbased on the following situation. Remember to write it clearly.

  61写一篇记述在海滨度周末的日记,内容应包括以下几点:

  (1)初夏,风和日丽;

  (2)有很多游人和小船;

  (3)我们捡贝壳(shell);

  (4)日光浴(Sun bathe)玩得很愉快。

  参考解析:

  June l8,2012,Saturday Fine

  Yesterday some of my classmates and I spent OIlYweekend at the seaside.

  It was sunny and a little hot,but the water was toocool to swim in.The sea was blue and calm.It shone met-rily under the bright sun.There were boats floating hereand there.People in them laughed and sang happily.

  We took off our shoes and went into the cool water.We walked along the beach in the water.Some girlslooked for shells on the shore.Then we lay down andbathed in the sun or played games until it Was time to gohome.

  We all enjoyed a pleasant time at the seaside.

上一篇:2018年成人高考题库英语考试试题及答案(三)

下一篇:2018成考高升专语文试题(1)



返回首页|关于我们|网站地图|历史版本|投诉建议|联系我们|友情链接|网站导读|帮助中心|

Copyright © 2006-2018 粤ICP备09118957号-5广州成考网 广州成考网版权所有 全国免费咨询电话:400-8778-003
广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区7楼704-706室
广州市越秀区中山五路33号大马站商业中心12层B单元
未经www.gz-chengkao.com 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09118957号-5
公司简介:广州市零零柒网络科技有限公司,是华南地区专业的国家职业资格证考试,
成考,远程,自考,电大类培训代理招生报名网站 此网站信息最终解释权属于广州市零零柒网络科技有限公司
2018广州成人高考交流

网上报警