培训 网校 报名入口
您现在的位置:广州成考网 > 备考资料 > 高升专试题 > 2018成人大专英语备考试题

2018成人大专英语备考试题

更新时间:2018-05-28 来自:广州成考网 广州成考网:资讯更全面,成考更专业

导读:成人高考专科考试有固定的考试项目,即语文、外语和数学三科考试。而外语考试中报考人数最多的语种就是英语。

2018成人大专英语备考试题

  成人高考专科考试有固定的考试项目,即语文、外语和数学三科考试。而外语考试中报考人数最多的语种就是英语。英语水平不高的考生在备考时要多做试题练习,熟记各类语法和短语的应用。下面是2018成人大专英语备考试题,考生可参考学习:

  一、语音知识

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。

  ( )1.A. across B. away C. agree D. able

  ( )2.A. training B. brain C. remain D. said

  ( )3.A. cow B. throw C. low D. own

  ( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

  ( )5.A. till B. wide C. polite D. decide

  二、词汇与语法知识

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A.had B. would C. was going to D. did

  答案:

  一、语音知识

  1.D 2.D 3.A 4.A 5.A

  二、词汇与语法知识

  6.A 7.A 8.D 9.B 10.B

  11.B 12.D 13.A 14.D 15.C

  以上就是2018成人大专英语备考试题,考生们要认真答题,校对答案,找出自己仍不熟练的地方着重复习。若是缺乏练习素材可到广州成考网相关栏目查找试卷或按照站内相关文章指导购买适合的教材。

  【推荐阅读:2018年成人高考高升专英语模拟题与答案

将文章分享到:

上一篇:广东成考考试语文练习题

下一篇:成考高起本理综复习试题



返回首页|关于我们|网站地图|历史版本|投诉建议|联系我们|友情链接|网站导读|帮助中心|

Copyright © 2006-2018 粤ICP备09118957号-5广州成考网 广州成考网版权所有 全国免费咨询电话:400-8778-003
广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区7楼704-706室
广州市越秀区中山五路33号大马站商业中心12层B单元
未经www.gz-chengkao.com 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09118957号-5
公司简介:广州市零零柒网络科技有限公司,是华南地区专业的国家职业资格证考试,
成考,远程,自考,电大类培训代理招生报名网站 此网站信息最终解释权属于广州市零零柒网络科技有限公司
2018广州成人高考交流

网上报警