培训 网校 报名入口
您现在的位置:广州成考网 > 备考资料 > 专升本试题 > 2018年成考专升本英语试题--词汇与语法

2018年成考专升本英语试题--词汇与语法

更新时间:2018-03-25 来自:广州成考网 广州成考网:资讯更全面,成考更专业

导读:2018年成考专升本英语试题--词汇与语法。
成考专升本英语词汇与语法

  2018年成人高考招生正在进行时,请广大成考生做好备好工作,以下是关于2018年成人高考专升本英语科目的试题--词汇与语法知识。

  1、 Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

  A. hasn’t found  B. didn’t find

  C. doesn’t find  D. hadn’t found

  2、This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway, one of the greatest American writers, wrote this story.

  A. is believing  B. is believed

  C. believes  D. believe

  3、It’s reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

  A. has risen  B. had been rising

  C. had risen  D. has been rising

  4、 _______ at his paper over the weekend, Neil didn’t finish it.

  A. As he worked hard

  B. Hard as he worked

  C. How he worked hard

  D. How hard he worked

  5、That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

  A. a such serious  B. a so serious

  C. such serious a   D. so serious a

  6、 The word is new to us. You’d better ______ in the dictionary.

  A. look at it  B. look for it

  C. look it up  D. look it out

  7、 This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

  A. to  B. of

  C. with  D. from

  8、As soon as she _______ open the letter, Mrs. White will find out what has happened to her husband.

  A. tears  B. is tearing

  C. will tear  D. has torn

  9、To reduce weight, plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

  A. its place  B. place

  C. the place  D. a place

  10、These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

  A. were  B. is

  C. are  D. was

  11、You _______ have seen Jane in her office last Friday; she’s been out of town for two weeks.

  A. couldn’t  B. mustn’t

  C. wouldn’t  D. shouldn’t

  12、Henry never said that he was good at maths, _______ he?

  A. was  B. did

  C. didn’t  D. wasn’t

  13、The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

  A. get over  B. get along

  C. get through  D. get around

  14、 My friend and I would like to go to the concert, but ________ of us has got a ticket.

  A. both  B. none

  C. neither  D. all

  15、The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

  A. discuss  B. and discussing

  C. discussing  D. and discussed

  参考答案:

  1、C 2、B 3、C 4、B 5、D

  6、C 7、A 8、A 9、C 10、C

  11、A 12、B 13、C 14、B 15、C

将文章分享到:

上一篇:2018年成考专升本民法模拟练习题--选择题

下一篇:2018年成考专升本教育理论试题【教育学】



返回首页|关于我们|网站地图|历史版本|投诉建议|联系我们|友情链接|网站导读|帮助中心|

Copyright © 2006-2018 粤ICP备09118957号-5广州成考网 广州成考网版权所有 全国免费咨询电话:400-8778-003
广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区7楼704-706室
广州市越秀区中山五路33号大马站商业中心12层B单元
未经www.gz-chengkao.com 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09118957号-5
公司简介:广州市零零柒网络科技有限公司,是华南地区专业的国家职业资格证考试,
成考,远程,自考,电大类培训代理招生报名网站 此网站信息最终解释权属于广州市零零柒网络科技有限公司
2018广州成人高考交流

网上报警